Onze opdrachtgevers dagen ons iedere dag uit om het beste uit onszelf te halen. En dat doen we graag. We zijn ervan overtuigd dat achter iedere technische uitdaging een oplossing schuilgaat. Om die reden zet Technotron alle knowhow en innovatiekracht in om elektrische systemen te realiseren die volledig voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.

Automatiseren van complete industriële processen

Technotron bewijst zijn kracht in het industriële segment. Regelmatig leveren wij besturingen voor machines die als stand-alone of in een geïntegreerde omgeving functioneren. Technotron is de juiste partner voor het automatiseren van complete industriële processen. Automatisering en elektronicaontwerp vormen een belangrijk deel van onze kernactiviteiten. Wij hebben ervaring met nieuwbouw, vervanging en de migratie van oud naar nieuw. Kenmerkend voor ieder project dat wij uitvoeren, is het bedrijfsspecifieke maatwerk. Technotron levert dit door de besturingen in te richten volgens de wensen van de klant, door het maken van koppelingen met andere pakketten of door een custom-made oplossing aan te bieden.

Efficiënt en duurzaam

Autocad, Eplan Electric P8, Labview, Siemens TIA portal, WinCC-Flexible, Easy-soft (Moeller) en servogeregelde aandrijvingen; industriële automatisering vormt een voortdurende uitdaging. Machines en geautomatiseerde processen moeten efficiënt worden ingericht en een zo optimaal mogelijke prestatie neerzetten. Wij beschikken hiervoor over volop kennis en knowhow op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouw. Hiermee kunnen wij machines en processen zodanig besturen dat deze niet alleen efficiënt maar ook duurzaam zijn. Daarbij hebben wij niet alleen oog voor energieverbruik maar ook voor uitval, afval en storingen. Met slimme detectie- en schakeltechnieken helpen wij industriële processen verder.

Speciale besturingskasten

Technotron is tevens gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk besturingskasten. Als een besturingskast moet voldoen aan specifieke, niet standaard verkrijgbare afmetingen of materialen, of de besturing moet bijvoorbeeld in een koffer gebouwd worden, ontwerpen wij deze met behulp van 3D-CAD software. Ook afschermplaten ten behoeve van aanraakbeveiliging van bijvoorbeeld koper rail of andere actieve componenten ontwerpen wij op deze manier.

Heeft u een vraag over elektrische systemen of besturingen en zoekt u een specifieke oplossing? Dan bent u bij Technotron aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.