Technotron bestaat sinds 2008 en is gevestigd in Schoondijke, Zeeuws-Vlaanderen. We ontwerpen en bouwen uiteenlopende (besturings-) en energiesystemen die wereldwijd hun weg vinden naar o.a. de industrie en petrochemie, machinebouw, utiliteit en maritieme & offshore markt. Bij Technotron hebben we een passie voor het oplossen van diverse bedrijfsspecifieke vraagstukken, en zijn we er trots op onze klanten te voorzien van service op maat.

Onze kracht

Onze expertise ligt in besturings- en energiesystemen, waarbij onze diepgaande mechatronische kennis onze kracht is om projecten in verschillende branches te realiseren. Of het nu gaat om het optimaliseren van productieprocessen, het verbeteren van energie-efficiëntie of het aanpakken van specifieke uitdagingen, bij Technotron staan we klaar om met je mee te denken.

Wat ons onderscheidt, is onze oplossingsgerichte aanpak. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen. Van engineering tot bouw en installatie, we streven er altijd naar om op een efficiënte manier hoogwaardige systemen te leveren. Kenmerkend voor onze aanpak is dat wij vanaf het allereerste ontwerp rekening houden met bedieningsgemak, meerjarenperspectief en actuele wet- en regelgeving.

Bij Technotron staat de klant voorop. We geloven in open communicatie, betrokkenheid en het leveren van resultaten die de tevredenheid van onze klanten bevorderen. Ontdek de meerwaarde van samenwerken met Technotron en laat ons u helpen bij het verwezenlijken van uw technologische ambities.

Technotron is onderdeel van de Hydrauvision Groep.

Bij Technotron staat de klant voorop. We geloven in open communicatie, betrokkenheid en denken actief mee.