Kris begon 15 jaar geleden zijn carrière bij Technotron als Elektromonteur. Hij groeide binnen 4 jaar door naar projectbegeleider en inmiddels werkt hij al 5 jaar als Electrical Engineer. “Een van de allereerste en tevens meest uitdagende projecten waar ik als Engineer aan werkte, was de ontwikkeling van het complexe offshore access systeem ‘Bring to Work’. Dit project bracht diverse disciplines samen waarvan ik veel heb geleerd.

Mijn rol bij Technotron is zeer gevarieerd. De ene dag ben ik bezig met calculaties en kwaliteitsbewaking in de werkplaats en de andere dag met storingen opsporen en inbedrijfstellingen op locatie. Deze diversiteit maakt dat ik mijn werk bij Technotron al 15 jaar met plezier doe.”

"Deze diversiteit maakt dat ik mijn werk al 15 jaar met plezier doe"
Werken bij Technotron

Jouw carrière!

Werken bij Technotron betekent werken in een dynamisch, innovatief bedrijf met een hands-on mentaliteit. Bij ons krijg je de gelegenheid om al je kennis en ervaring in te zetten en je steentje bij te dragen aan uitdagende projecten. Hierbij staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel. We nodigen je graag uit om deel uit te maken van een enthousiast en hecht team binnen een stimulerende werkomgeving. Wil je vrijblijvend eens kennis maken? Neem contact op!

Technotron control panel paneelbouw

Kom stagelopen!

Ben je op zoek naar een uitdagende stage?
Technotron biedt stageplaatsen voor studenten op MBO, HBO en WO niveau. Je krijgt de kans om mee te draaien in het bedrijfsleven en mee te werken aan mooie projecten. De opdrachten zijn helder en je krijgt goede begeleiding om alles uit jouw stageperiode te halen.