In de wereld van de beweging gecompenseerde ‘offshore access’ systemen staan de ontwikkelingen niet stil. Hydrauvision heeft dan ook in samenwerking met het bedrijf Z-Bridge BV een tweede innovatieve manier ontwikkeld om van een bewegend schip op zee naar een offshore constructie over te stappen: het B2W systeem. Technotron leverde hier een grote bijdrage aan.

Het B2W systeem maakt een veilige verbinding vanaf het schip met de offshore constructie. Daarna worden tot 4 personen in een liftbak naar de constructie gereden over de mast van het systeem. Naast de functie van personen transfer is de functionaliteit uitgebreid met een kraanfunctie. Lasten tot 3 ton kunnen vanaf een bewegend schip veilig op een vaste offshore constructie geplaatst worden door de actieve compensatie van de voet van het nieuwe access systeem.

Bring to Work is een uniek en complex systeem dat zich onderscheidt door zijn redundantie. Het gehele apparaat wordt aangestuurd door twee gescheiden systemen, zowel hydraulisch als elektrisch. Beide systemen controleren elkaar en sturen bij indien nodig. Dit maakt de Bring to Work uiterst veilig in gebruik.