We kunnen veel over onze medewerkers vertellen. Over hoe gemotiveerd ze zijn, welke uitdagingen en kansen we ze bieden en hoe we bij Technotron met elkaar omgaan. Maar liever laten we ze zelf vertellen wat werken bij Technotron voor hen inhoudt.

“Door middel van interne opleidingen en cursussen krijg ik de kans om mijn kennis te verbreden op vlak van techniek.”

“Ik krijg hier veel kansen en ik voel me ook echt een meerwaarde voor het bedrijf.”

“Het ik leuk om te zien dat iets wat je bedacht hebt op de computer, een tijd later werkelijkheid ziet worden in de werkplaats. De uitdagende projecten zorgen ervoor dat geen dag het zelfde is. Samen met de goede werksfeer en leuke collega’s is het erg fijn om bij Technotron te werken.”

“Het werk is heel afwisselend en ik krijg kansen om te leren en te groeien. Ik werk in een leuk en jong team en het is gaaf om samen de systemen vanaf nul op te bouwen.”

“Voorheen werkte ik voor defensie, bij de landmacht. Ervaring met hydrauliek had ik niet. Gelukkig was dat helemaal geen probleem toen ik hier kwam solliciteren.”

“De werksfeer is heel fijn en er zijn veel uitdagingen op werkgebied. Doordat je hier zo van de tekenkamer de werkplaats in kunt lopen, heb je een goede feeling met de projecten. “

Zo gaan we bij Technotron iedere dag opnieuw samen de uitdaging aan om nog betere, nog efficiëntere en nog duurzamere systemen te maken. We dagen je uit om deze uitdaging met ons mee aan te gaan.